Zoca Gradnja d.o.o.

U CENTRU NIŠA

 ul. JUG BOGDANOVA br. 9

NA PRODAJU LOKAL 41m2 u prizemlju zgrade

STAN 35m2 - PRODATO

Objekat je u izgradnji, raspored prostorija se moze videti iz osnova sa slike, raspored je isti za I, II i III sprat (potkrovlje). Na prodaju su stanovi površine 35m2 u centru Niša, u ul. Jug Bogdanova 9 ugao. Stanovi su na prvom i trećem spratu, jednosobni i sadrže: predsoblje, kupatilo, jedna spavaća soba, kuhinju sa trpezarijom, dnevnu sobu i francuski balkon sa pogledom na dvorište. Podne obloge su: bukov parket  II klase u predsoblju i sobama, keramičke pločice u kupatilu i kuhinji i granitne pločice u stepenišnom prostoru. Stolarija je od PVC profila bele boje i klima gard staklima. Zgrada ima lift, interfon, kablovsku, telefon, podrum i parking mesto.

STAN 54m2 - PRODATO

Objekat je u izgradnji, raspored prostorija se moze videti iz osnova sa slike, raspored je isti za I, II i III sprat (potkrovlje). Na prodaju su stanovi površine 54m2 u centru Niša, u ul. Jug Bogdanova 9 ugao. Stanovi su na prvom, drugom i trećem spratu, dvosobni su  stanovi i sadrže: predsoblje, kupatilo, dve spavaće sobe, kuhinju,  trpezariju, dnevnu sobu i lodju sa pogledom na dvorište. Podne obloge su: bukov parket  II klase u predsoblju i sobama, keramičke pločice u kupatilu i kuhinji i granitne pločice u stepenišnom prostoru. Stolarija je od PVC profila bele boje i klima gard staklima. Zgrada ima lift, interfon, kablovsku, telefon, podrum i parking mesto.

STAN 66m2 - PRODATO

Objekat je u izgradnji, raspored prostorija se moze videti iz osnova sa slike, raspored je isti za I, II i III sprat (potkrovlje). Na prodaju su stanovi površine 66m2 u centru Niša, u ul. Jug Bogdanova 9 ugao. Stanovi su na trećem spratu, trosobni  su  stanovi  i sadrže: predsoblje, kupatilo, dve spavaće sobe, kuhinju,  trpezariju, dnevnu sobu i lodju. Podne obloge su: bukov parket  II klase u predsoblju i sobama, keramičke pločice u kupatilu i kuhinji i granitne pločice u stepenišnom prostoru. Stolarija je od PVC profila bele boje i klima gard staklima. Zgrada ima lift, interfon, kablovsku, telefon, podrum i parking mesto.


2 3 
Silverlight Version Rss
P R O D A T O

Na prodaju stan površine 38,7m2 u naselju Durlan II, u ul. Crnogorska 26.

Stan je u potkrovlju, jednoiposoban i sadrži: predsoblje, kupatilo sa prirodnim provetravanjem, spavaću sobu, kuhinju sa trpezarijom, dnevnu sobu i terasu sa pogledom na ulicu.

 Podne obloge su: bukov parket I i II klase u predsoblju i sobama, keramičke pločice u kupatilu u kuhinji i granitne pločice na terasi i stepenišnom prostoru.

Stolarija je od PVC profila bele boje i klima gard staklima sa roletnama.

Zgrada ima interfon, kablovsku, telefon i ispred zgrade obezbeđen parking.

Za sve dodatne informacije možete nam se obratiti mailom ili telefonom - kontakt strana
 

 2 
Silverlight Version Rss
P R O D A T O

Na prodaju stan površine 57,5m2 u naselju Durlan II, u ul. Crnogorska 26.

Stan je u prizemlju, dvoiposoban i sadrži: predsoblje, kupatilo sa prirodnim provetravanjem, dve spavaće sobe, kuhinju sa trpezarijom, dnevnu sobu i terasu sa pogledom na ulicu.

Podne obloge su: bukov parket I i II klase u predsoblju i sobama, keramičke pločice u kupatilu i kuhinji i granitne pločice na terasi i stepenišnom prostoru. 

Stolarija je od PVC profila bele boje i klima gard staklima sa roletnama.

Zgrada ima interfon, kablovsku, telefon i garažu - koja nije uračunata u cenu.

Za sve dodatne informacije možete nam se obratiti mailom ili telefonom - kontakt strana.2 
Silverlight Version Rss