Zoca Gradnja d.o.o.

PRODATO

U CENTRU NIŠA 

 ul. JUG BOGDANOVA br. 9

STAN 35m2

Objekat je u izgradnji, raspored prostorija se moze videti iz osnova sa slike, raspored je isti za I, II i III sprat (potkrovlje). Na prodaju su stanovi površine 35m2 u centru Niša, u ul. Jug Bogdanova 9 ugao. Stanovi su na prvom i trećem spratu, jednosobni i sadrže: predsoblje, kupatilo, jedna spavaća soba, kuhinju sa trpezarijom, dnevnu sobu i francuski balkon sa pogledom na dvorište. Podne obloge su: bukov parket  II klase u predsoblju i sobama, keramičke pločice u kupatilu i kuhinji i granitne pločice u stepenišnom prostoru. Stolarija je od PVC profila bele boje i klima gard staklima. Zgrada ima lift, interfon, kablovsku, telefon, podrum i parking mesto.

STAN 54m2

Objekat je u izgradnji, raspored prostorija se moze videti iz osnova sa slike, raspored je isti za I, II i III sprat (potkrovlje). Na prodaju su stanovi površine 54m2 u centru Niša, u ul. Jug Bogdanova 9 ugao. Stanovi su na prvom, drugom i trećem spratu, dvosobni su  stanovi i sadrže: predsoblje, kupatilo, dve spavaće sobe, kuhinju,  trpezariju, dnevnu sobu i lodju sa pogledom na dvorište. Podne obloge su: bukov parket  II klase u predsoblju i sobama, keramičke pločice u kupatilu i kuhinji i granitne pločice u stepenišnom prostoru. Stolarija je od PVC profila bele boje i klima gard staklima. Zgrada ima lift, interfon, kablovsku, telefon, podrum i parking mesto.

STAN 66m2

Objekat je u izgradnji, raspored prostorija se moze videti iz osnova sa slike, raspored je isti za I, II i III sprat (potkrovlje). Na prodaju su stanovi površine 66m2 u centru Niša, u ul. Jug Bogdanova 9 ugao. Stanovi su na trećem spratu, trosobni  su  stanovi  i sadrže: predsoblje, kupatilo, dve spavaće sobe, kuhinju,  trpezariju, dnevnu sobu i lodju. Podne obloge su: bukov parket  II klase u predsoblju i sobama, keramičke pločice u kupatilu i kuhinji i granitne pločice u stepenišnom prostoru. Stolarija je od PVC profila bele boje i klima gard staklima. Zgrada ima lift, interfon, kablovsku, telefon, podrum i parking mesto.


2 3 
Silverlight Version Rss